ראשון לציון זוכת פרס החינוך הארצי 2022 יום המורה 2015 ראשון לציון

לוח אירועים

עמוד פנימי - מוסדות חינוך
עמוד פנימי - חירום
עמוד פנימי - שירות
עמוד פנימי - תכניות בחינוך
עמוד פנימי - פדגוגיה דיג
עמוד פנימי - הורים וקהילה

תלמידי אנקורי בדיון פתוח על נשים בחברה

תלמידי אנקורי בדיון פתוח על נשים בחברה

תלמידי כיתות י"א וי"ב מתיכון אנקורי ראשון לציון נפגשו לאחרונה עם שלומית קרופניק, בוגרת הקמפוס, פעילה פמיניסטית ועובדת עם נשים במעגל הזנות, לדיון על השלכות השימוש בנרטיב האלים והמזלזל נגד נשים בחברה, על נורמות חברתיות כלפי נשים ועל השינוי החברתי שכל אחת ואחד יכולים להוביל.

 

התלמידים השתתפו בדיון, הביעו דעתם וחלקם אף הופתעו לגלות שקיים שיח אחר, אמיתי ומכונן שאולי לא יכול היה להתקיים במסגרת אחרת. במסגרת השיח נערך דיון פתוח על מושגים כגון: "האשמת הקורבן", "שרמוטה" ו"ריקליימינג".

 

במסגרת הדיון התלמידים העלו שאלות, הביעו את דעתם ואף חלקו חוויות אישיות וסיפורים מחיי המשפחה האישיים וחיי היום יום.

 

בתום יום הדיונים אמר מנהל קמפוס אנקורי ראשון לציון, משה גרדוס: "אנחנו בקמפוס אנקורי מאמינים שניתן להוביל שינוי חברתי אמיתי באמצעות שיח מקרב, אמין ואמיתי בשילוב בוגרי הקמפוס. שיח כזה הוא חשוב וערכי ויש בו  הזדמנות לחשיפה שמעוררת חשיבה מחודשת ואולי אף תוביל לעשייה חברתית משמעותית של הילדים".

 

----

צילום: יח"צ אנקורי

אתר העירייה
מרכז תמיכה יישובי
פסג"ה
מחיי גני הילדים ובתי הספר
טפסים
סיוע טכני
אתר נגיש 2014
עבור לתוכן העמוד